Retourneren

Retourneren

Ben je om welke reden dan ook niet tevreden over je bestelling, dan is het mogelijk om deze terug te sturen. Stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een mail naar info@littlekingarthur.com. Stuur het product uiterlijk binnen 14 dagen na de melding terug naar onderstaand adres:

Little King Arthur B.V.
Wallandlaan 8
1261 CX  Blaricum

Binnen 14 dagen na de retourmelding wordt het geld teruggestort op het opgegeven rekeningnummer. Op het moment dat een volledige bestelling wordt geretourneerd, worden ook de verzendkosten gecrediteerd. Je betaalt zelf de kosten van het terugsturen van de order.

LET OP

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. H
et product moet tevens voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd. Raadpleeg voor de tarieven de website van de vervoerder.


Ruilen

Wil je een product ruilen? Stuur dan een mail naar info@littlekingarthur.com en geef aan waarvoor je het product wilt ruilen. Bijvoorbeeld een andere maat of een ander product.