Klantenservice

Klantenservice

Veilig betalen

Alle betalingen verlopen via de beveiligde omgeving van Mollie B.V. Mollie faciliteert betalingen voor meer dan 10.000 bedrijven en is 1 van de grootste op dit gebied in Nederland. Je kunt bij ons betalen met IDEAL, Creditcard, Mr Cash en Paypal. Mocht het op de één of andere manier niet lukken, neem dan contact met ons op. Dan kijken we naar andere mogelijkheden.

Verzenden

Bestellingen worden na betaling zo snel mogelijk verwerkt en binnen Nederland in 1 tot 4 werkdagen (maandag t/m zaterdag) aangeboden aan PostNL. Wij leveren uiteraard ook buiten Nederland.

Binnen Nederland zijn de bezorgkosten t/m 2 kg 3,80 euro zolang de producten in een brievenbuspakketje kunnen. Bij een pakket boven de 2 kg en onder de 10 kg zijn de kosten 5.85 euro. Let op: Bij bestellingen van boven de 75 euro inclusief BTW binnen Nederland en vanuit België, betalen wij de verzendkosten!

Wij versturen de producten zoveel mogelijk via brievenbuspost en met Track & Trace. Je krijgt een code waarmee je de zending kunt volgen. Voor brievenbuspakketjes hoef je niet thuis te blijven. Ze worden gewoon met de normale post geleverd tenzij het gaat om grotere artikelen die niet door de brievenbus passen.

Levertijd is uiterlijk binnen 5 werkdagen na bestelling. Wij streven ernaar om de bestelling dezelfde dag of, indien de bestelling 's avonds is gemaakt, de volgende dag te verzenden.

Heb je iets met spoed nodig, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid? Neem even telefonisch contact (06 55128129) met ons op, dan kunnen we kijken of het mogelijk is sneller te leveren.

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”