Klantenservice

Klantenservice

Veilig betalen

Alle betalingen verlopen via de beveiligde omgeving van Mollie B.V. Mollie faciliteert betalingen voor meer dan 10.000 bedrijven en is 1 van de grootste op dit gebied in Nederland. Je kunt bij ons betalen met IDEAL, Creditcard, Mr Cash en Paypal. Mocht het op de één of andere manier niet lukken, neem dan contact met ons op. Dan kijken we naar andere mogelijkheden.

Verzenden

Bestellingen worden na betaling zo snel mogelijk verwerkt en binnen Nederland in 1 tot 2 werkdagen (maandag t/m zaterdag) aangeboden aan PostNL. Wij leveren uiteraard ook buiten Nederland.

Binnen Nederland zijn de bezorgkosten t/m 2 kg 3,80 euro zolang de producten in een brievenbuspakketje kunnen. Bij een pakket boven de 2 kg en onder de 10 kg zijn de kosten 5.85 euro. Let op: Bij bestellingen van boven de 75 euro inclusief BTW binnen Nederland en vanuit België, betalen wij de verzendkosten!

Wij versturen de producten zoveel mogelijk via brievenbuspost en altijd met Track & Trace. Je krijgt een code waarmee je de zending kunt volgen. Voor brievenbuspakketjes hoef je niet thuis te blijven. Ze worden gewoon met de normale post geleverd.

Levertijd is uiterlijk binnen 5 werkdagen na bestelling. Wij streven ernaar om de bestelling dezelfde dag of, indien de bestelling 's avonds is gemaakt, de volgende dag te verzenden.

Heb je iets met spoed nodig, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid? Neem even telefonisch contact (06 55128129) met ons op, dan kunnen we kijken of het mogelijk is sneller te leveren.

Retourneren

Ben je om welke reden dan ook niet tevreden over je bestelling, dan is het mogelijk om deze terug te sturen. Stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst een naar info@littlekingarthur.com en stuur het product terug naar onderstaand adres:

Little King Arthur B.V.
Wallandlaan 8
1261 CX  Blaricum

Op het moment dat de artikelen bij ons binnen zijn, wordt binnen 14 dagen het geld teruggestort op het opgegeven rekeningnummer. Op het moment dat een volledige bestelling wordt geretourneerd, worden ook de verzendkosten gecrediteerd. Je betaalt zelf de kosten van het terugsturen van de order.

LET OP

Artikelen moeten uiterlijk 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd, anders kunnen wij deze helaas niet meer accepteren. Deze termijn van 14 dagen gaat in vanaf het moment dat je het product ontvangt. Het te retourneren product moet binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen zijn.
Het te retourneren product moet voorzien zijn van de originele labels en originele verpakking en zal niet worden teruggenomen indien het artikel gebruikt, gedragen en/of gewassen is of indien de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies niet opgevolgd is. Het product moet tevens voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd. Retourneren tijdens de uitverkoop kan alleen als het artikel niet meer afgeprijsd is dan 40%.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Stuur dan een mail naar info@littlekingarthur.com en geef aan waarvoor je het product wilt ruilen. Bijvoorbeeld een andere maat of een ander product.