Over ons

Little King Arthur is een online conceptstore voor kids van 0 tot 9 jaar. Bij ons vind je unieke merken die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. Van leuke (kraam)cadeaus en speelgoed tot de leukste kindermode.

Bij ons shop je merken als Rylee + Cru, Mad about Mini, Knast by Krutter, Iglo + Indi, Maileg, House of Jamie, Wee Gallery, Fabelab, Organic Zoo, Wilson & Frenchy, Blafre, Tiger Tribe en nog zoveel meer.

Alleen het beste voor jou en je kind

Little King Arthur zoekt steeds weer naar unieke merken en producten, het liefst gemaakt onder verantwoorde omstandigheden en van verantwoorde materialen. Goed voor het milieu en goed voor jouw kindje. Veel van de merken in onze webshop maken kleding nog met de hand of laten deze produceren onder fairtrade omstandigheden. Zo kun je er zeker van zijn dat de producten 'schoon' zijn.

Moeder


Little King Arthur wordt met heel veel passie en liefde gerund door mij, Marilyn Monkau. Zelf ben ik moeder van vier kindjes (waaronder een tweeling) van 7, 6 en 3 jaar en ik heb een grote passie voor kinderkleding en accessoires. Omdat ik zelf jonge kindjes heb, weet ik goed waar onze producten aan moeten voldoen en wat kinderen zelf leuk vinden.In 2015 is Little King Arthur 'geboren'. Als kind had ik al de droom om een eigen winkel te hebben en ik speelde dan ook vaak winkeltje. Mijn ouders waren ook ondernemers. It runs in the family!

Gave merken voor meisjes én jongens!

Na de geboorte van mijn eerste zoontje zocht ik unieke kinderkleding, met name voor jongens. Dat vond ik toen maar moeilijk te vinden. Sindsdien probeer ik juist ook voor meisjes én jongens altijd nieuwe gave merken te ontdekken en in te kopen.

Veel shopplezier! Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met mij op. Ik help je graag. Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en kortingsacties schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. https://promotions.privy.com/campaigns/699517

Liefs,
Marilyn