News

Leuke kraamcadeautjes onder de 25 euro

Leuke kraamcadeautjes onder de 25 euro

Zelf vond ik het echt ontzettend leuk om cadeautjes te ontvangen in mijn kraamperiode. Zowel van visite of per post. Nu we door corona niet meer makkelijk op visite kunnen als er een kindje is geboren is het des te leuker om een cadeautje op te sturen. Ik heb een paar leuke tips voor cadeautjes onder de 25 euro.

1. Stroller cards van Wee Gallery
Superleuk om aan de kinderwagen of het autostoeltje te hangen. Kindjes kunnen er dan mee spelen en naar de tekeningen kijken. Kindjes leren zo vormen en kleuren te herkennen. EUR 12.50.

2. Knuffeldoekjes van Fabelab
Superschattige knuffeldoekjes gemaakt van hydrofiel stof. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen. Er is een unicorn, een konijntje en een beer.
EUR 23.95.

3. Wagenhangers/spanners en Maxicosi spanners van Deem Design
Prachtige houten wagenhangers/spanners die je aan de kap van de kinderwagen kunt bevestigen. Of de maxi cosi spanners die je om het handvat van de maxi cosi kunt spannen. In het midden zit een balletje met geluid. Er zijn diverse soorten in een prijsklasse van EUR 9.95 en 25,-. 

4. Knuffeldoekjes van Wee Gallery
Superschattige zwart witte knuffeldoekjes in twee verschillende uitvoeringen. Pasgeboren baby's zien nog maar 30 cm ver en zien zwart/wit het beste. 
EUR 23,95.

5. Nachtlampjes van Flow Amsterdam
Superschattig zijn ze de mini nachtlampjes van Flow Amsterdam. Je hebt Fabian het hertje en moby de walvis in verschillende kleuren. EUR 9,95. 

6. Hydrofiele doeken van Wilson & Frenchy
Hydrofiele doeken zijn een musthave tijdens de kraamperiode maar ook nog lang daarna. Je kunt ze gebruiken tijdens het voeden, om je kindje mee in te bakeren, in de kinderwagen of box of om je kindje na een badje mee af te drogen. Multifunctioneel dus. De hydrofiele doeken van Wilson & Frenchy zijn extra groot 100 x 100 cm. Verkrijgbaar in diverse leuke prints en verpakt in een mooie geschenkdoos. EUR 20,95.

7. Babymutsje van Wilson & Frenchy
Wilson & Frenchy heeft verschillende schattige mutsjes. De klassieke met print of in een basic kleur met een knot bovenop maar ook heerlijke gebreide mutsen met pompon voor de koudere dagen. Tussen de 9 en 20 euro.

8. Make a face blokken van Crocodile Creek
Nog niet om meteen mee te spelen maar voor als ze iets ouder zijn heel erg leuk. Met de blokken kun je niet alleen stapelen maar ook 6 verschillende dierenhoofden mee puzzelen. Of weet ik hoeveel andere gekke combinaties mee maken. EUR 15.95.

9. Set met drie babysokjes van Wilson & Frenchy
In deze set (verpakt in een leuke doos) zitten drie verschillende kleuren babysokjes. Verkrijgbaar in diverse maten. EUR 15.95.

Wil je via ons een kraamcadeautje naar een pasgeboren kindjes sturen? Geef bij de opmerkingen aan of je het ingepakt wil versturen. Wij pakken het in en kunnen er ook een mooie kaart bij doen met een boodschap. 

Laat een berichtje achter