News

Gezocht brandrep speelgoed!

Gezocht brandrep speelgoed!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste brandrep voor ons fijne speelgoed. Iemand die ons speelgoed uittest en mooie lichte en neutrale foto's maakt. 

Je krijgt van ons vier, door ons gekozen, producten om te testen. Deze mag je houden. Daarnaast krijg je eenmaal 25% korting op ons speelgoed. 

Wat ga je doen?
Je maakt een aantal mooie foto's, eventueel een filmpje, die wij mogen delen op onze social media accounts en die je zelf ook deelt op jouw eigen social media accounts. Daarnaast schrijf je per product een review in de vorm van een blog die wij mogen delen en plaatsen op de website. 

Wie zoeken wij?
We zoeken een mama (of papa) met een kindje/kindjes tussen de 3 en 5 jaar. Je hebt een camera (geen telefoon) en een actief social media account en/of blog. Je profiel moet openbaar zijn. Schrijven gaat je gemakkelijk af. Wij kiezen een brandrep uit waarvan wij vinden dat deze het beste bij ons past. 

Lijkt het je leuk laat dan een reactie achter op IG (little_king_arthur) of op facebook (littlekingarthur.com). Je kunt ook een mail sturen naar info@littlekingarthur.com maar dan graag met een verwijzing naar jouw social media accounts. Eind van de maand kiezen wij een brandrep uit.

Laat een berichtje achter