Verzenden en retourneren/ruilen

Verzenden & retourneren/ruilen

Bestellingen worden na betaling zo snel mogelijk verwerkt en binnen Nederland in 1 tot 2 werkdagen (maandag t/m zaterdag) aangeboden aan PostNL. Wij leveren uiteraard ook buiten Nederland.
 
Binnen Nederland zijn de bezorgkosten t/m 2 kg 3,45 euro zolang de producten in een brievenbuspakketje kunnen. Bij een pakket boven de 2 kg en onder de 10 kg zijn de kosten 6,95 euro. Boven de 10 kg zijn de kosten 13,25 euro. Let op: Bij bestellingen van boven de 50 euro inclusief BTW, betalen wij de verzendkosten!

Wij versturen de producten zoveel mogelijk via brievenbuspost en altijd met Track & Trace. Je krijgt een code waarmee je de zending kunt volgen. Voor brievenbuspakketjes hoef je niet thuis te blijven. Ze worden gewoon met de normale post geleverd.

Levertijd is uiterlijk binnen 4 werkdagen na bestelling. Wij streven ernaar om de bestelling dezelfde dag of, indien de bestelling 's avonds is gemaakt, de volgende dag te verzenden.
 
Heb je iets met spoed nodig, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid? Neem even telefonisch contact  (06 55128129) met ons op, dan kunnen we kijken of het mogelijk is sneller te leveren.

Retourneren
Ben je om welke reden dan ook niet tevreden over je bestelling, dan is het mogelijk om deze terug te sturen. Vul binnen 14 dagen na ontvangst een retouraanvraag in onderaan de pagina onder klantenservice, retourneren en stuur het product terug naar onderstaand adres:

Little King Arthur B.V.
Wallandlaan 8
1261 CX Blaricum


Op het moment dat de artikelen bij ons binnen zijn, wordt binnen 14 dagen het geld teruggestort op het opgegeven rekeningnummer. Op het moment dat een volledige bestelling wordt geretourneerd, worden ook de verzendkosten gecrediteerd. Je betaalt zelf de kosten van het terugsturen van de order.

LET OP:
Artikelen moeten uiterlijk 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd, anders kunnen wij deze helaas niet meer accepteren. Deze termijn van 14 dagen gaat in vanaf het moment dat je het product ontvangt. Het te retourneren product moet binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen zijn.
Het te retourneren product moet voorzien zijn van de originele labels en originele verpakking en zal niet worden teruggenomen indien het artikel gebruikt, gedragen en/of gewassen is of indien de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies niet opgevolgd is. Het product moet tevens voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd. Retourneren tijdens de uitverkoop kan alleen als het artikel niet meer afgeprijsd is dan 40%.

Ruilen
Wil je een product ruilen? Vul dan ook een retouraanvraag in en vul bij overige opmerkingen in waarvoor je het product wilt ruilen. Bijvoorbeeld een andere maat of een ander product.