Over ons/contactUnieke merken
Little King Arthur
is een online conceptstore voor kids van 0 tot 6 jaar. Bij ons vind je unieke merken die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. Van leuke (kraam)cadeaus en verzorging tot de leukste kindermode. Bij ons shop je merken als Rylee + Cru, Mad about Mini,​ nOeser, Loved by Sophia Claire, Wee Gallery, Saar Soleares, Fabelab, ​Organic Zoo, Wilson & Frenchy ​en nog veel meer. Wij zoeken steeds weer naar unieke merken en producten, het liefst gemaakt onder verantwoorde omstandigheden en van verantwoorde materialen. Goed voor het milieu en goed voor jouw kindje. Veel van onze merken maken kleding nog met de hand of laten deze produceren onder fairtrade omstandigheden. Zo kun je er zeker van zijn dat de producten 'schoon' zijn.

​Moeders
Little King Arthur wordt met heel veel passie en liefde gerund door de moeders Marilyn Monkau en Nicole van Susane Vervat. Beide hebben een grote passie voor kinderkleding en accessoires. Marilyn is moeder van vier kindjes (waaronder een tweeling) van 6, 4 en 2 jaar en Nicole is moeder van twee dochters van 3 jaar en 8 maanden. Omdat we zelf jonge kinderen hebben, weten we goed waar onze producten aan moeten voldoen en wat kindjes leuk vinden.

​Marilyn is in 2015 met Little King Arthur begonnen. Als kind had zij al de droom om een eigen winkeltje te hebben en ze speelde dan ook vaak winkeltje. Haar ouders hadden ook een winkel dus it runs in the family. Marilyn miste na de geboorte van haar kindjes unieke kinderkleding met name voor jongens. Nicole is sinds afgelopen maand gestart bij Little King Arthur. Wij proberen dus ook altijd nieuwe gave merken te ontdekken en in te kopen.

We wensen je veel shopplezier! Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!

Bedrijfsgegevens:
Little King Arthur B.V.
Wallandlaan 8
1261 CX Blaricum
Telnr.: 06-55128129
info@littlekingarthur.com
KVK: 60598344
BTW nummer: 853977513B01
Bankrekeningnr.: NL90 INGB 0006536297