Over ons/contactUnieke merken
Little King Arthur
is een online conceptstore voor kids van 0 tot en met 7 jaar. Bij ons vind je unieke merken die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. Van leuke (kraam)cadeaus en verzorging tot de leukste kindermode. Bij ons shop je merken als Rylee + Cru, Mad about Mini,​ Knast by Krutter, Iglo + Indi, Loved by Sophia Claire, Wee Gallery, Saar Soleares, Fabelab, ​Organic Zoo, Wilson & Frenchy ​en nog veel meer. Little King Arthur zoekt steeds weer naar unieke merken en producten, het liefst gemaakt onder verantwoorde omstandigheden en van verantwoorde materialen. Goed voor het milieu en goed voor jouw kindje. Veel van de merken in onze webshop maken kleding nog met de hand of laten deze produceren onder fairtrade omstandigheden. Zo kun je er zeker van zijn dat de producten 'schoon' zijn.

​Moeders
Little King Arthur wordt met heel veel passie en liefde gerund door mij Marilyn Monkau. Ik heb een grote passie voor kinderkleding en accessoires. Ik ben zelf moeder van vier kindjes (waaronder een tweeling) van 6, 5 en 2,5 jaar. Omdat ik zelf jonge kindjes heb, weet ik goed waar onze producten aan moeten voldoen en wat kindjes leuk vinden.

​Ik ben in 2015 met Little King Arthur begonnen. Als kind had ik al de droom om een eigen winkeltje te hebben en ik speelde dan ook vaak winkeltje. Mijn ouders hadden ook een winkel dus it runs in the family. Na de geboorte van mijn eerste zoontje unieke kinderkleding met name voor jongens. Ik probeer dus ook altijd nieuwe gave merken te ontdekken en in te kopen.

Ik wens je veel shopplezier! Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met mij op. Ik sta je graag te woord!

Bedrijfsgegevens:
Little King Arthur B.V.
Wallandlaan 8
1261 CX Blaricum
Telnr.: 06-55128129
info@littlekingarthur.com
KVK: 60598344
BTW nummer: 853977513B01
Bankrekeningnr.: NL90 INGB 0006536297